23 Eylül 2009 Çarşamba

SERZENDEN MÜTEŞEKKİR DOĞAR MI?


Tanrı'nın yaramaz kızı artık 30 yaşında.Evet evet İDEA artık 30 yaşında.Tanrı bile 30. doğum gününde bayram yaptı,yaşasın büyüyor artık diye :)
Evet doğru büyüyorum artık ben.Yaramazlıklarımı,haylazlıklarımı,çocuk düşlerimi sandığa kilitledim.Rafta bekleyen sorumluluğu,olgunluğu ve gerçeği elime aldım.Şimdilik evirip çeviriyorum.Bir bakıyorum kullanma klavuzu var mı diye :)

''Doğduğum gün ölmek isterim''. sözümü beni tanıyan herkes bilir.Oysa bu doğum günümde YENİDEN DOĞDUM.Mucizelere inanmam.Ya da inanmayı bırakalı çok oldu.Ama o beni bırakmamış inatla geldi yapıştı üzerime.Hala inanamıyorum ya neyse!
Güzel şeyler oluyor hayatımda.Yolunda gidiyor birşeyler.Bunda aldığım kararların etkisimi var bilmiyorum ama yolunda gidiyor işte.
Birgün çok sevmediğim biri demişti ki.Yo yo yanlış okumadınız çok sevmediğim biri evet demişti ki;
''Bişeylerin üzerine geldiğini düşünüyorsan,kaldır başını bak.Büyük ihtimal yanlış şeritte ilerliyorsundur.''
Bu lafından sonra noldu?Çok mu sevdim o'nu?
:)

Serzenlerimden müteşekkirler doğar mı?
Ben doğuracağım :)

İlk teşekkürüm İyikilerimin başında gelen kişi. PANDORA.Sana artık nasıl teşekküredeceğimi bilemiyorum ki ben.Yavan geliyordur sana teşekkür kelimesi.30 yaşın bana getirdiklerinden birisin işte sende :) cici 30 yaş ciciiiiiii :) seviyorum seni biliyorsun.

Ve KAROSHİ;
:) İçten yaşamın yansıdığı bir beyaz kağıt gibisin mürekkep lekesi ile kirlenmeyen.Sende iyikilerimdensin.Düzelt arkadaşım düzelt.Düzeltecek onca şey varken biz yinede vebal almayalım boynumuza.Seni de seviyorum.

Sayın HAYKIRIŞ;
İçimde deli bir çocuk vardı ya.Şimdi bir ikincisi daha dahil oldu.Oyüzden ben acık büyümüş numarası yapacağım.Ama aramızda kalsın olur mu :)

ÖYKÜCÜK;
İDEA abla 30 lu yaşlara basmış ve evet ablaaaaaaa olmuş :)Bir de ÖYKÜ.Parti mi dedin hani nerede :)))
Canım ÖYKÜCÜK can ÖYKÜCÜK :)

SEVGİ;
Ben şimdiden çok sevdim ''bak yavrucummmmmm'' sözünü :) bide bu;
''ah be güzelim, tabıı tabııı toyluk seninki bende bu yaşlarda iken"
sözün bal kaymak oldu üzerine :)) ben galiba sevdim 30 lu yaşları.kendimi kandırmıyorsam he he :))

AHMET ABİ;
Çok teşekkürediyorum.Böyle abi falanda diyince,birgün gelip abla olacağım hiç aklıma gelmezdi :) AHMET mi desem acaba? :))

DİGİ DİGİ,
Hemşehrimmmm benim.Çok teşekkürediyorum.Bak bu kez kaçmak yok bana pamuk şeker alacaksın :) yoksam adını çıkarırım blogda :)))

OZAN KAYRA;
Aman allam.Bu nasıl karizma bir isim.İnan insan adına bile aşık olabilir he :))) o bir kaç yıl sonra ben de görücem seni KARİZMAAAAA bey :) hava yapıyo ya şunu bak.YARAMAZLIK tahtımı sana bırakacağım zaten.Veliahtım benim :)

EBRULİ YANSIYAN ANKA;
Çok çok teşekkürediyorum.Hepberaber inşallah nice mutlu yıllaraaaaaaaaaa :) kadeh kaldırmış gibi oldum ama hadi neyse :)

MAYAM MAYAM,,
Evet ilk kutlayanların başında geliyorsun sen de.Ve iyikileriminde.Dostluğunu kazanabildiğim için şanslı sayıyorum kendimi :) 30 lu yaşımın armağanısın sen de :))))

OY MELTEMİM MELTEMİM;
Ben de seviyorum seniiii.Bu gün aşka mı geldim nedir:) evet bak sloganım bilem var
'' O ŞİMDİ VATANINDA'' :)
Çok teşekkürederim inşallah hepberaberrrrrrrrrrrr

SELDAMMMM;
Biliyorum çok çok yoğun günler geçiriyosun.Bi de sen de benim gibi bloğuna ulaşamıyorsun.Ben yinede teşekkürediyorum :))kutlamış sayıyorum seni :) ben şu yetkileleri bir bulayımdaaa sonraaa artık neyseeeeee


TEŞEKKÜREDİYORUM TEKRARDAN.GÜZEL OLAN HERŞEY SİZLERLE OLSUN.

İDEA,,,,,

4 yorum:

  1. Olgunluğun ve büyümenin kullanma klavuzu yoktur bitanecikim... Zamanla görür ve öğrenirsin nasıl bir şey olduğunu...

    Teşekküre de gerek yoktu ayrıca... Belirteyim bende seni seviyorum,,, çok...

    YanıtlaSil
  2. Canım benım bu blogger yuzunden gec gırebıldım bloguna ancak bugun
    ama soylemek te asla gec kalmaycagım bı sey var
    o da
    SENI COK SEVIYORUM TATLI INSAN:)
    CANIM ABLAM DEMIYCEM ISTE OYLE KUCUCUK FARKLA ABLA OLUNMUYO:))
    SEN HEP O TATLI YARAMAZ
    AMA AYNI ZAMANDA OLGUN
    yapınla ıyı kı varsın IDEACIM
    bu ara cok gorusemıyrouz ama
    bıl kı hep benımlesın:) optum tatlı yanaklarındn

    YanıtlaSil
  3. iyi ki doğmuşum diye kocaman bir pasta yaptırmış ve ensevdiğim arkadaşlarımla kutlamıştım yıllar önce,senin de hep iyi ki doğmuşum diyeceğin nice yılların olsun,nefes almaktan korkma hiç...

    YanıtlaSil
  4. Sayın İDEA,
    Vallahi yalanım yok içimde ki çocuğun her yaramazlığında "-yine mi?", "-kocaman olmuşssun merakından vazgeç" lafları yedi bitirdi beni. İçimde ki çocuk, engellendiği yetmiyormuş gibi adeta öldürülmek isteniyor. Bu bağlamda naçiz tavsiyem içinizde ki çocuğu öldürmeye kalkanlara fırsat vermeyin zira yaşanılmış bi vakıa var.. Güzel yaşınızı tadında yaşamanız dileğiyle.

    YanıtlaSil