29 Haziran 2009 Pazartesi

N'olur artık ''VARIM'' de bana.



Uzun aradan sonra kendime benzediğimi gördüm bugün aynada.Yan gözle baktığım tarafta küçücük bir gülümseme belirdi.''Bak''dedim kendi kendime.''Gülmek ne kadar çok yakışıyor sana''.Kendime benziyorum ben.Kendim bana benziyor.Birbirimiz olup çıkıyoruz her bir düğümün sonunda.Bazen dolaşıp sarpa sarsakta,biz biziz.Ayrılmaz bir bütünün iki yarısıyız.Haydi şimdi sende ''VARIM'' de n'olursun bana.Bak o zaman nasıl süpüreceğiz acıları kapımızdan.Mutluluk bahçelerine açılacak pencerelerimiz.Sen yeter ki ''VARIM'' de bana.Varolalım birlikte yeniden.Yelkense yelken açalım.Dümeni bırakalım rüzgara.O gideceği yönü bulur nasıl olsa.Doya doya içelim engin denizleri bir solukta.Vaha'lara varalım her bir kahkahamızda.Sen yeter ki ''VARIM'' de bana.Uzağı yakın edeyim ayaklarına.Aşılmaz yolları aşayım bir tek gülüşün uğruna.N'olur artık ''VARIM'' de bana.

İDEA,,,,,

Hadi silkelen artık, canlan kalk yerinden diyorum sana. Ölüm sessizliği yaşatma artık bana. Son ver tüm bu karmaşaya, yağıp sel ol ki bana sona ersin bu yangın. Tek başıma bırakma beni buralarda, ben sensiz yapamam, biliyorsun. Hadi artık alacaklarını al ve geride bırak tüm kalanları. Odaların, evlerin, sokakların hayatın üzerine çek vur kapıyı. Yeni odalar, evler, sokaklar, yeni bir hayat bekliyor bizi. Açılacak yeni kapılar var daha, vakit dar, gitmemiz lazım.

BEENMAYA

8 yorum:

  1. Gulen yuzun ( dıger yarın )
    Huzun yuzune galip olsun
    yuzun gulsun daıma sevgılı İdea.

    YanıtlaSil
  2. Böyle hafif düz yazınca anlayabiliyorum ya seni, güzel oluyor o zaman, varoluyorum.

    YanıtlaSil
  3. senin bu kadar şeyi yapabilecek yüreğin ve cesaretin varken o bir "varım" diyemiyorsa..............

    YanıtlaSil
  4. Hadi silkelen artık, canlan kalk yerinden diyorum sana. Ölüm sessizliği yaşatma artık bana. Son ver tüm bu karmaşaya, yağıp sel ol ki bana sona ersin bu yangın. Tek başıma bırakma beni buralarda, ben sensiz yapamam, biliyorsun. Hadi artık alacaklarını al ve geride bırak tüm kalanları. Odaların, evlerin, sokakların hayatın üzerine çek vur kapıyı. Yeni odalar, evler, sokaklar, yeni bir hayat bekliyor bizi. Açılacak yeni kapılar var daha, vakit dar, gitmemiz lazım.

    YanıtlaSil
  5. canım benim
    üzülüyorum sen böyle olunca

    başını omzuma yasla diyesim geliyor sarılıp sımsıkı öpesim ,acı bir kahve yapıp karşılıklı içesim

    yakınımda olsanda..

    artık varım desede bizde gülen kaleminden dökülenleri okusak

    bende seni çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum..

    YanıtlaSil
  6. Silkelenip gülümsemek gibisi var mı ki!
    güne gülümseyerek başla, gerisi kendiliğinden gelecektir.

    YanıtlaSil
  7. Gölgelemek istemem aslında okuduğunuza kattığınız ANLAMI.Baktımda biran yorumlara,hafifçe gülümsedim.Yazılan ve karşıya yansıyan birbirinden nekadar da UZAK.
    Benim bütün derdim KENDİMLE.Sadece bunu söylemek istedim.

    YanıtlaSil