21 Kasım 2009 Cumartesi

TÜM DOSTLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER


Yazacağım neler var neler. Toplaşın bakalım etrafıma. Korkmayın korkmayın benden geçti artık bulaşmaz :) İnsanın başına gelmeden anlayamıyormuş ya işte benim de öyle oldu sanırım. Yaşam arzum hatsafhada artık. Bunu yürekten söylüyorum;

HAYAT HERŞEYE RAĞMEN YAŞAMAYA DEĞER.

Bu yaşamı değerli kılanlara teşekkürü bir borç bilirim. Öncelikle DOST kelimesinin bendeki tam karşılığını bulan sevgili DOSTLARIM PANDORA ve KAROSHİ ye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Annemi ve beni biran bile olsa yalnız bırakmadılar. Sizi seviyorum DOSTLARIM iyi ki varsınız. Ve PANDORA sana ayrıca teşekkürediyorum bloğun bütün enerjisini bana iletip gücüme güç kattığın için............... PANDORA arası verdim de acık. Yolda yürürlerken ALOŞUM ve PANDORAM beni aradılar yine. Biliyorsunuz ki ALOŞUM da rahatsızdı. DOSTUM UMUT istiyordu artık UMUT. O Umut bence bugün geldi kondu omzuna. Çünkü uzun zamandır ilk defa güldü. Gülmek bir insana bu kadar mı yakışır. Yakışır yakışır benim DOSTUMa en güzellleri yaraşır:) nerede kalmıştık ha birde helvamı yemeyi bekleyenler vardı aramızda :) onları hayalkırıklığına uğrattığım için üzgünüm. sevgili DURU GÖRÜR ve SUHUF beyler değil mi :) sizde iyi ki varsınız sonsuz teşekkürler sizlerede.

Ve sevgili ÖYKÜCÜK varlığınla,yanımdalığınla derinlerden duyduğun sevginle,sıcacık,tertemiz yüreğinle İYİ Kİ lerimin başında gelen DOSTUM. Sen de iyi ki varsın. Herşey ama herşey adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum sana ve bloğunda geçmiş olsun dileklerini ileten tüm blog dostlarına. Yüreğin kadar güzel olsun dilerim hayatın.


Oyyy MELTEMİM MELTEMİM yoldan geldim yorgunum :) ENÜŞTEYE selamlar. Enüşte merak etme sakın beni turp gibiyim artık turp. ENÜŞTEeeeeeeeeeeee Birgün gelip kaçıracağım müsadenle eşini ver elini SELDAMIN yanı yapacağız MELTEMİMle. Di mi MELTEM :)
-he canım he'' dedin gibime geldi ama :) Teyzuşunun bitanesi nasıl? Teyzuş dedim de SELDA bak cidden geleceğiz kızım artık kurtuluşunda yok yani AZRAİL bile engel olamadı kavuşmamıza :) dimi MELTEM elbet birgün buluşacağız,bu böyle yarım kalmayacak. Hepimizinde gözlerinde yaş(ama sevinçten) bak ben birde EBRULİyi takıma katmayı düşündüm. Ne dersin EBRULİM?
-''Sen iste yeter İDEAM'' mı dedin EBRULİ duyamadımda :) yüksek sesle lütfen algılarım yeni yeni yerine geliyorda acık :))) ya yollara çıkmışken bir de bir bulgaristan mı yapsak acaba ne dersin SEVGİ? aY 80 günde DEVR-İ ALEM yapasım geldi birden :)
Sevgili MELTEM,SELDAM,EBRULİM ve SEVGİ sizlere de sonsuz teşekkürlerimi sunuyor yüreğinizin güzelliğinde geçsin diliyorum günleriniz.


Ve MAYACIM telefonla arayıp sağlığımı merak eden arkadaşım. Sesinle sözünle moral vermek için elinden geleni yaptığın için Sana da sonsuz teşekkürlerimi sunuyor,kelimelerinin yolunun mutluluktan geçmesini diliyorum. sağol sağol sağol :)


Sayın HAYKIRIŞ, heran yanımda olup sağlığımı PANDORAdan haber almaya çalışmışsınız. Sizi üzdüğüm için çok özürdilerim. İnanın bir daha olmayacak iyi bakacağım kendime. Ama lütfen siz de iyi bakınız kendinize. Sizi seviyoruz. Siz bloğumuzun ÇINARISINIZ.


ABSALOM :) çobuk gelebildim mi ? İnan acele ile iyileşmeye çalıştım senin için :) umarım zamanında gelmişimdir :) bu arada bulaşacaksa benden bulaşsın değil mi arkadaşım. Ama dilerim bu rahatsızlığı sadece ayakta atlatanlardan olursunuz. Zira aramızda kalsın ama çok zor :) sana da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.


BATIKAN, geçti gitti sayenizde. Hepiniz sağolun. Evet biraz kötü bir başlangıç olmuş bloglarımız adına ama olsun bundan sonra hep güzelliklerde buluşmamız dileğiyle. Sevgiler ve sonsuz teşekkürler size de.


Sevgili NORA; Eşinize de çok gelmiş geçmiş olsun. Evet söylediğiniz gibi seyretti bende de hastalık. Artık iyiyim diyebiliyorum tam anlamıyla. Dilerim böylesi hastalıklar herkesten uzak olur. Hiçkimsenin canı yanmaz. Eşinize de gelmiş geçmiş olsun tekrardan. Ve evet birbirimizi sadece yazılarımızdan tanıyor olsak bile dostumuz,kardeşimizmiş gibi aklımız kalabiliyor gün boyu düşündüklerimiz hatta ağladıklarımız bile oluyor blogta. Sizi tanıdığıma memnun oldum.


Sevgili EVREN, evet güçlüymüşüm ben ama sebebi inan manevi destek. Dünyanın en büyük hazinesine ulaştım ben. Bir çok yürekten sevgi destek sözcükleri duymak var ya dünyanın en güzel hazinesi. Bu hazineye herkesin bir gün kavuşması dileğimle. Ama sağlıklı güzel günlerde inşallah. Sonsuz teşekkürlerimle saygılar.


CESETİZLERİ, çok kısa zamanda gelemedim ama GELDİM BURDAYIM :) evet iki kıçıkırık virüse kaptırmadım bedenimi çaktık çelmeyi AZRAİL bey amcaya. Son giderken bi da gelmem artık dedi :) çok teşekkürederim sözlerin ve desteğin için. Saygılar.


GÜNCERAN, çok çok teşekkürlerediyorum. İyi günlerde görüşmek konuşmak dileğimle saygılar.


AYÇACIM, Sözlerin için sonsuz teşekkürler. Dilerim bütün güzellikler tek tek kapımızı çalsın hepimizin. Sevgiler.


GÜLCAN, çok çok teşekkürediyorum. Dualarınız sayesinde şimdi çok iyiyim. Sizleri tanımama vesile olan olay kötü olsada sizleri tanıdığım için çok mutluyum. Sevgilerimle.


DERYA, çok teşekkürediyorum. Evet söylediğiniz gibi dualarımızı hastarın üzerinden çekmeyelim. Tüm hasta kardeşlerime acil şifalar diliyorum. Saygılar.


MAYRI, ne kadar incesin. Çok teşekkürediyorum. Kucak dolusu sevgiyi aldım ve yarısını kendime saklayıp yarısını acil şifaya ihtiyacı olanlara dağıttım. Sevgilerimle.


Sevgili ALLIMORLU, evet zamanında müdahale edildiği için şuan sizlerle tekrardan karşılaşma fırsatı buluyorum. Bu illet hastalığın bir önlemi var malesef zamanında müdahale. Sözleriniz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sevgiler.


Sevgili İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ, çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm hastalara acil şifalar inşallah.


ZEHRA16, sizler gibi blog dostlarımın sayesinde bol bol duydum geçmiş olsun cümlesini. Çok çok teşekkürederim sözlerin ve iyi dileklerin için. Sevgiler.


SİHİRLİ ELLER, tüm hasta kardeşlerimize acil şifalar diliyorum ben de. Sözleriniz ve iyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler. Sevgiler.


BİR DUT MASALI, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Evet geçti gitti işte. Darısı tüm şifa bekleyen kardeşlerimizin başına. Sevgiler.


Sevgili BUBENMİSHİM, o kucak dolusu dileklerin yarısını kendime yarısını şifa bekleyen diğer kardeşlerimize gönderiyorum. Sonsuz teşekkürlerimi sunuyor bir kucak dolusu sevgiyide benden sana yolluyorum. Sevgilerimle.


ELİF...DEN, geçti gitti canım. Çok teşekkürederim dileklerin için. İyi günlerde yorumlaşmak dileğimle sevgiler.


ESMİR,çok teşekkürederim sözleriniz ve dilekleriniz için. Ne demek bu bilgileri 3 saatte yazdım ama yazdım :) yazarken çok iyi değildim. Ama şimdi iyiyim. sevgiler.


BOZBEK, çok çok teşekkürederim. Sevgiler.


ÇİĞDEMMM üç M li mi diye baktımda :) sözleriniz ve dilekelriniz için çok teşekkürediyorum. Çok sevdiğim DOSTumdur MELTEM bu vesile ile tanışmış olduk. Tekrardan teşekkürler dualarınız sayesinde iyi oldum. sevgiler.


KELEBEK ATÖLYESİ, Burdayım ve iyiyim artık. Dilekleriniz için çok teşekkürederim. Sevgiler.


IŞILCIM, Öncelikle dileklerin için sonsuz teşekkürler. Soruna gelince; benim aşıya ihtiyacım kalmadı artık. Çünkü kullandığım ilaçlar zaten h1n1 virüsü için üzretilmiş özel ilaçlardı. Bu sayede vücudum bağışıklık kazandı bidaaa da gelmez bana. Ve evet kalabalıkta çalışan arkadaşlarının tümünün sıkıntısı bu. Maskeye kesinlikle ve kesinlikle çözüm arkadaşlar takın. Kimseden çekinmeyin. Ve kimseyi öpmeyin yakın temaslarda bulunmayın. Kolunun içine öksürmeyeni hapşurmayanı uyarın. Bu sizin en doğal hakkınız. Tekrardan teşekkürler. Sevgilerimle.


GEREKSİZ ADAM, Gereksiz bir hastalığı yendik geldik işte :) doğru diyorlar. Bir kez yakalıyor. Kızamık gibi falan işte. Teşekkürederim sözlerin için :) sevgiler efem.


Hastanelerde görevli tüm sağlık personellerine allahtan kolaylık diliyorum. İşleri gerçekten çok zor. Ve beni biran olsun yalnız bırakmayan hemşire arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum buradan.


Ve SENEMCİKKKK seni unuttum sanma sakın. Nasıl unuturum ki. İlk haber aldığın günden şu saate kadar sürekli arayan,sağlığımı merak eden temiz yürekli arkadaşım benim. Dilerim herşey gönlünce olur. Beklentisiz İNSAN sevgisinin yegane örneğisin bence. Kızırma kızırma hakediyorsun bu sözleri sen. Hem de fazlasıyla. Sevgimleeeeee :)


Dilerim unuttuğum kimse kalmamıştır. Eğer varsa da lütfen uyarın beni.


İDEA,,,,,

29 yorum:

  1. Off ama sen çok yormuşsun kendini be yaa...
    Rica ederiz ne demek bizden de sana kucak dolusu sağlık ve sevgiler..
    Güzeel günlerde beraber olabilmemiz adına;)

    YanıtlaSil
  2. Dostum.... Dostuuuuummm. Dostum!

    Idea Çiçeklerini kokladım... Missssss.... Seni seviyorum... Sen hiç hediyesiz gittin mi bir yere? Asla asla...

    YanıtlaSil
  3. İdeacım canım benım
    ıyılesmene kendını toparlamana cok cok sevındım..
    Her zaman kı gıbı zarıf yuregını ortaya koyan bu satırlarını gulumseyerek okudum..
    Dunya tatlısı ınsan..
    sevgıler yolluyorum sana
    ıyı kı varsın.

    YanıtlaSil
  4. ben koklayamadım karöshi ehi.
    nası koklanıyo ki bu meret?
    bilemedim.
    tavsiyelerinizi beklicim.


    idea bunu saymıyoruz efenim.
    toparlanın yeter ki.
    buket muket kolaydır.

    dipnöt;
    reca ederim bi daha beni üzmeyiniz.
    korktum ya resmen idea.
    temem yalan söledim :)

    çok korktum.

    YanıtlaSil
  5. aa kendi adımı görünce sevindirik oldum birden.. :) iyileşmene gerçekten çok çok sevindim. tanışmamıza böyle tatsız bir olay sebep oldu belki ama ben de çok sevindim senin gibi bi insanla tanıştığım için. ayrıca çok naziksin, çiçekler için nasıl teşekkür etsem bilemedim. ben geçmiş olsuna elim boş gelmiştim.. :) sağlık dolu günlerin olsun bundan sonra. görüşmek dileğiyle.. sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. sesini duymak ne hoşş
    çiçeklere çok teşekkür ederim.. daima güzel günlerde, sağlıkla keyifle bol paylaşımlar diliyorum..
    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  7. idea hastalığı atlatıp sağlığına kavuşacağını düşünmüştüm:)ki öylede olmuş mesajını görünce çok memnun oldum:)geçti gitti,Rabbim tüm hastalara şifa versin..
    sağlıcakla kal,kendine çok iyi bak..

    YanıtlaSil
  8. Güzel hediyenizi aldım teşekkür ederim.Ne kadar ince düşüncelisiniz.İyileşmenize çok memnun oldum.Allah bir daha böyle zor durumlara düşürmesin.Bir süre daha dinlenmeye çalışın.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. iyileşip aramıza dönmene çok sevindim .güzel dileklerin ve tşklerin için sevgilerimi gönderiyorum ..sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  10. Canım benim yaaa!Bu coşkulu ve güzel satırları okumak hem beni mutlu etti hem onurlandırdı hem de kendini yormuşsun diye telaşlandırdı ama sonuçta aramızda dönmene çok ama çooook sevindim. :)
    Güzellikler, huzur ve sağlık hayatından eksik olmasın.
    Not: 80 günde devri alem için ben dünden hazırım. ;)
    Kocaman sevgiler

    YanıtlaSil
  11. canım ne demek topla herkesi gel sen:)
    sen yeterki iyi ol canım sen gelemzsen biz meltemle nehir asya toplaşır geliriz senin yaaklarını ısrırız artık:)

    YanıtlaSil
  12. İyi akşamlar canım düzelmene inan çok
    sevindim.Rabbim bir daha göstermesin.
    Çok şanslısın bu kadar dost yüreğe sa
    hip olduğun için ve bunun farkındasın
    en güzel mutluluk bu.Sayfama gelip bıraktığın yorum içinde ayrıca çok teşekkür ederim.Bundan sonra sık görüşmek dileğiyle sımsıcak sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. Dostum dostum güzel dostum
    Bu ne beter çizgidir bu
    Bu ne çıldırtan denge
    Yaprak döker bir yanımız
    Bir yanımız bahar bahçe


    İşte tam da bu!
    Seni seviyorum. Misss gibi çiçeklerini öptüm kokladım doya doya güzel dostum...

    Ufff iyi ki varsınız siz yaaaa... :'( :'(

    YanıtlaSil
  14. Ne kadar sevindim bilemezsin, iyileşip bloguna geri dönmene. Hepimize teker teker teşekkür etmen nasıl büyük bir incelik. Bir daha korkutma bizleri lütfen. Sağlık yakamızı bırakmasın :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  15. Bu kadar pozitif bu kadar enerjik bir ileti yazdığınızı görünce inanın nasıl mutlu oldum, sevgili İdea... Resmen üşenmemişsiniz, bana bile teşekkür etmişsiniz, bloguma gelmişsiniz... ciddi söylüyorum duygulandım...

    Çok klasik bir tabir olacak ama gerçekten de, ne kadar temiz ve kocaman bir kalbiniz var... Tüm samimiyetimle "sizi tanıdığıma çok memnun oldum" diyorum ve her türlü virüsün hastalığın sizden uzak durmasını diliyorum :D

    YanıtlaSil
  16. Sayın Kardeşim İDEA, ÜSTAD'Im,
    Cenabı Allah sevilen kullarını her türlü bela ve musibetten korumak için meleklerden oluşan kanat gerermiş o kulunun üzerine işte o kul siz idiniz. Şükürler olsun ki, korkudan ağzımıza gelen yüreğimizi, sıhhate kavuşarak aramıza katılmakla rahatlattınız.
    Çok geçmiş olsun size, ailenize ve sevenlerinize. Kocaman bir buket çiçekle sayfama dek gelerek bıraktığınız "iyileştim" mesajı inanın iki gündür gelinimin kıskançlığı yüzünden oğlumun yaşadığı huzursuzluğun bize yansıttığı üzüntüyü örttü bile adeta unutturdu. Muhterem eşim ve ben çiçek için ayrıca teşekkür ediyoruz. Çok sevindim aramıza gelmenize ve dilerim ki Cenabı Allah'tan asla yüzünüz solmasın, soldurmasın hep gülün hep gülün..
    Bu arada evet bilgi istediğim PANDORA kardeşime de sizin sağlık haberlerinizle alakalı gösterdiği alicenaplık için çok teşekkür ediyorum.
    Dualarımız sizler için hep daim olacaktır bilesiniz.
    Tekrar geçmiş olsun diyor, iyi geceler diliyor sonsuz saygılar sunuyorum.

    YanıtlaSil
  17. Çiçekler için çok teşekkürler. Ben de hasta ziyaretine elim boş gitmeyeyim dedim. Kolonyanızı, çiçeğinizi kaptım geldim :)

    Çok çok geçmiş olsun, İdea. :)

    YanıtlaSil
  18. mayan kurban olsun sana :))

    YanıtlaSil
  19. Çok teşekkürederim BİR MASAL ANLATSAM.

    YanıtlaSil
  20. gelcen mi peki buralara bayramda? =(

    YanıtlaSil
  21. CANIIIIIIIIIM ÖĞRETMENLER GÜNÜN KUTLU OLSUN
    SEN İYİLEŞTİN YA BİZ SANA Bİ GEÇMİŞ OLSUN DEMİŞİZ ÇOK MU
    SEN KOCAMAN KALBİNDEN CANI GÖNÜLDEN ÖYLE Bİ TEŞEKKÜR ETTİN Kİ YETTİ DE ARTTI BİLE
    SEVÜYÜRÜÜÜÜÜM ULENNNNNNNNNN:):)

    YanıtlaSil
  22. güzel blogunuza sımsıcak bir merhaba.okuduğum kadarıyla hastaymışsınız geçmiş olsun diyelim geçsn gitsin sevgiler

    YanıtlaSil
  23. Sayın ÜSTAD'IM,
    Meslek şiarı ile bihakkın görevini lâyıkıyla yapan öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutluyorum. Bu bağlamda tek günle sınırlamadan tüm onurlu günleriniz kutlu olsun.
    İnşallah rahatsızlığınız geçmiştir.
    Lütfen kendinize iyi bakın.
    İyi akşamlar diliyorum.
    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  24. OZAN KAYRA bey,

    Süppizzzz o süppizzz :)

    YanıtlaSil
  25. MELTEMİM;
    O pozitif ruhun var ya ruhuma ilaç. Mümkün olsa günde 3 defa alacağım ama işte sadece geceleri alabiliyorum :)

    Çok teşekkürederim MELTEMİM,tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  26. Sevgili SERPİL,
    Teşekkürediyorum sözleriniz için bu satırları bu kadar sıcak yapan bence sizlersiniz. Yoksa ben kendi kendime oooo dünya ile uğraşır dururum :)

    Evet rahatsızdım ama artık iyiyim. Dediğiniz gibi geçti ve gitti.

    YanıtlaSil
  27. HAYKIRIŞ bey,
    Dualarınız sayesinde artık çok iyiyim. İşe bile başladım :)

    Ve sözleriniz için çok teşekkürederim size,ne güzel kelimeleriniz var sizin. Bazen iki üç kez okuyorum. Tavrınız beynime yeretsin diye.

    YanıtlaSil
  28. MAYAM,
    Sende kurban falan olma bakim aaaaaaa kurban bayramı yakın zaten sonra bir ara düşünürüm :)))

    YanıtlaSil