26 Mayıs 2009 Salı

TÜM YİTİRİLEN AŞKLARA BENDEN ARMAĞAN OLSUN

AKŞAM GÜNEŞİ
Batarken ufuktan bir akşam güneşi
Bırakıp gitmiştin beni sen sevgilim
Yıllar yılı oldu hala dönmedin geri
Ne olur ne olur ne olur dön bana
Bak batıyor yine akşam güneşi
Aşkımı dillerde gözümü yollarda
Kimsesiz bıraktın şu GURBET ELLERDE
Sanki kara bulut seni saklıyor benden
Ne olur ne olur ne olur dön bana
Yine gölgelendi akşam güneşi
Orhan GENCEBAY
Söylenesi ne çok söz kalmış içimde oysa.Artık bir önemi kalmasada insan özlüyor bazen işte....Ne söylersen söyle giden gelmiyor ki geri.Gelsede hiç bişey eskisi gibi olmuyor.O gideni özlüyor hala insan.Gelmeyeceğini bile bile beklemek var ya hani,işte öylesi duygular içindeyim.Birini özlüyorum.Hiç bir zaman gelmeyeceğini bile bile hemde.
DOSTUMMM şarkı için sağol iyi geldi.Sana da gelsin bu şarkı benden.

6 yorum:

  1. İDEA
    gelmeyeceğini bile bile beklemek
    çok zor canım yaa giden hayattaysa ve gelmiyeceğinden eminsen beklemek olur mu hiç ,insanın hayatından çalınan zaman.. ama giden dönemiyeceği bi yerdeyse............

    YanıtlaSil
  2. MELTEMCİM;

    O günler çok geride kaldı.Sadece insan arada özlüyor ya.Hani bir şarkı,ya da bir söz duyarsında hatırlarsın ya.Onun gibi bişey işte.

    Evet hayatımdan çalmayacağım artık :) aksine ne kadar zaman aldıysa benden 2 katı olarak geri alacağım.

    YanıtlaSil
  3. Belki de beklediğimiz,hayalimizde yarattığımız olmasını istediğimiz kişi.Belki sevdiğimiz aslında hiç öyle biri olmadı,biz istediğimiz,beklediğimiz gibi gördük.Kırgınlık çoksa,yıpranmışlık en üst düzeydeyse,dönülemeyecek boyuta varmışsa ilişki dönmemek en hayırlısı.Elde kalansa üzüntüler,kırgınlıklar,hazımsızlıklar ..Zaman her şeyin ilacı,akışına bırakmak gerek di mi.

    YanıtlaSil
  4. Öyle insanlar varki sevgiyi rezil ediyorlar, aslında hak etmiyorlar yaptıklarıyla, ama sen onu gözünde büyütüyorsun, çünkü aşıksın. Gördüklerin ve bakışın, karşındakinin zaman içinde yaptıklarıyla veya yapamadıklarıyla değişiyor, veya cahillikleri yüzünden değişiyor, ma insanlar hep yavuz hırsız.
    Yıpratanlar bunu kabul etmiyor, rezil edenler kendileri yaptıkları halde herşeyi, genede vicdanları sızlamıyor ve suçu sana atacak kadar vicdansız adaletsiz olabiliyorlar, ne koşulları nede yaptıklarını düşünmüyorlar bile.
    Savundukları şeylerle, durdukları yerlerle kendisini yok edenleri savunarak kendilerini yok ediyorlar, ama körlük başka şey. Veya sorumsuzluk başka şey. Ne ilginçtirki, herşeyi mahvedenler bu hayatı herşeyi boşvererek çok rahat ve güzel şekilde yaşayabiliyorlar.
    M.Ç.

    YanıtlaSil
  5. EBRULİ;

    Zaman artık benden hiç bir anımı çalamaz.Ve hiç bişeyide akışına bırakmaya niyetim yok.Zaman benim bundan sonra.Ama sevgi başka bişey.Seveceğiniz kişiyi seçemiyorsun.Ben şuna aşık olucam,olmalıyım diyemiyorsun.Ben aşklarımdan hiç pişmanlık duymadım şimdiye kadar.Duyacağımıda zannetmiyorum.İyi ki sevmişim diyebiliyorum her fırsatta.Çünkü sevdiğim kişiler bunu hakediyorlardı.Ama artık geriye dönüş yok.İçimi sızlatsada BİTTİ.

    YanıtlaSil
  6. Ve sevgili ADSIZ;

    Yoğun bir serzeniş var satırlarınızda.Kendinize mi,sevdiğinize mi,ya da SEVENİNİZE mi anlayamadım.
    Ben sevginin rezil olduğuna inanmıyorum.Sevgi olduğu gibi kalır.Değişen kişilerdir.Ben sevdiğime hiç pişman olmadım.beni sevende sağolsun sevmeyende.Güzel duygulardı.yaşattığı için her fırsatta teşekkürlerimi sunmayı unutmuyorum.Ama arkama dönüp bakmak yüreğime ihanetten başka bişey olmaz.
    Şimdi size son sözüm şu;
    Ne istediğinizden emin olun.Ve emin olduğunuz duygularınızın peşinden koşun.Koşmakla yenilmezsiniz korkmayın.Belkide kazanırsınız belli mi olur.

    YanıtlaSil