3 Mayıs 2009 Pazar

RÜZGAR GİBİ GEÇTİ! KİM GEÇTİ? TABİKİ DE İDEA...


Merhabalar herkeseeeee...


Ben PaNDoRa... Sizlere sevgili İdea'mın evinden sesleniyorum. Hazır İdea yok ya, işte bu yüzden fırsat buldum ve dedikodusunu yapalım arkasından dedim. İdea şu saat itibari ile uçuyor. Hayır hayır kanatlanmadı, hem kanatlanması için melek olması lazım ki aksine o tam bir cadıdır, cadı... Bakmayın öyle mülayimmiş gibi durduğuna hiç alakası yok, hiççç... Anlayacağınız uçakta kendisi ve uzaaakk memleketlere gidiyor. Ben diyeyim iş, siz diyin tatil. Ya da hem iş, hem tatil diyelim biz bu duruma kargaşa olmasın....


Geçtiğimiz pazar havaalanından almıştık İdeamı, sevgili eşim ve kızımla. Oradan da sevgili arkadaşımız, canımız can paremiz Karoshi'mize gitmiştik. Güzel kızının doğum günüydü biliyorsunuz. Gün çok güzel geçmişti çok eğlenmiştik, haftada öyle sayılır. Güzel geçen hafta sonu yeni haftada mutlu olmamızı sağlar biliyorsunuz ki.


idea'mız ile olan ayrılığımız bu sefer bir aksilik çıkmazsa eğer 15 gün kadar olacak. Sonrasında yine Türkiye'de. İzmirden İstanbul'a geçermi geldiğinde bilinmez amaaa geçmek zorunda. Burada herkesin önünde açıklıyorum neden İstanbula uğramak mecburiyetinde olduğunu. Çünküüüü, çünkü bana tatlı sözü var İdea'nın. 15 Günlük bir süre tanıdım ona bu borcunu ödemesi için, aksi taktirde bilemiyorum yani çirkefleşir miyim ne yaparım? Eh artık sizlerde şahitsiniz bu tatlı borcuna, bu kadar kişide biliyorken beni sallamaz sanırım ne dersiniz :)


Gittiği yerde bloguna uğrama, yazılar yazma ve yorumlarınıza yanıt verme fırsatı olur mu bilemiyorum doğrusu. Ama o yokken gözüm gibi bakacağım ben İdea'mın evine. Ama umarım bir fırsatını bulur ve yeni post giremese de "CEEE" diyebilir sizlere.


İşte böyle İdea'mız gitti hemde çok uzaklara... Ve biz onu çok özleyeceğiz. uzun süre bizlerden uzak kalmaması dileği ile....


Sevgiler Herkese...

5 yorum:

  1. Güle güle gitsin İdea.. Bekliyoruz biz.. Burdayız nasılsa:)

    YanıtlaSil
  2. İDEA denınce tatlı sırın muzıp bı kız gelıyor gozlerımın onune:))

    en sıkıldıgın anlarda bı cumle soyleyıp anında ortamı neseye bogabılıyor..
    su an evet kmlerce uzakta ama bılıyorum kı
    gonlu bızlerle bırlıkte saglıkla gıtsın saglıkla dönsun dılıyorum..
    senı cok sevıyoruz İDEACIM
    ıyı kı varsın..

    YanıtlaSil
  3. iyi tatiller İDEA'ya.Güle güle gidip gelsin.

    YanıtlaSil
  4. gelirken enginarlı pizza getirsin bana dicem ama, yolda yer o şimdi

    YanıtlaSil
  5. ya ne güzel valla ben meşgul iken bi arkadaşım da benim yerime blogumu yazsa valla kıskandım sizi
    allah bozmasın canlar dost gibisi var mı bu hayatta:)
    idea sen nerdesin ki türkiyeye geliyosun hay allam ben de dünyadan bi haber
    neyse istanbula gelince haber verin ne oluuuur:))

    YanıtlaSil