24 Ocak 2010 Pazar

SADEZEN


Şimdi diyeceksin ki;
''Bu sadezenlikte nerden bulaştı sana. Çıkar şunu hiç yakışmamış üzerine.''
Yakışmayan başka onca şey var ki bilmediğin. Ama görmüyorsun ya sen. Ben saman altından suları dereye bağlarken,dilimin ucuna gelen tüm isyanları elektirik direklerine asıyorum. Düşesi yıldırımlar yaratmak değil amaç. Amaç düşmeyesi yangınlar çıkarmak. Yansın istiyorum tüm Dünya. Küllerini,sonsuzluğun bağrı delik yerinden sandallayıp kıyısızlığımda yüzdürmek istiyorum.

Dört köşeli hayatımın köşeleri batıyorsa bir yerine,çekinme söyle olur mu? Ben karasularımda dahi sana bembeyaz bir ufuk çizerim. Sen gelsen de gelmesen de.

İDEA,,,,,

4 yorum:

  1. Yansın istiyorum tüm Dünya. Küllerini,sonsuzluğun bağrı delik yerinden sandallayıp kıyısızlığımda yüzdürmek istiyorum.


    Hadi yakalım .. Tek ihtiyacımız bir kibrit.

    YanıtlaSil
  2. merhabalar ilginç ve güzel paylaşımınız için teşekkürler.boş verin yakmayalım yaşayalım özgürce doya dya tüm engellere rağmen sevgi ve dostlukla...

    YanıtlaSil
  3. Görmediklerimiz.. Bizim görme yetimizin eksiği mi yoksa tablonun içinde iyi gizlenmiş bir detayı mı gözden kaçırıyoruz? Göremiyoruz kabul. Peki, durup dinlersek, yankısını duyabilir miyiz??

    YanıtlaSil
  4. O hep içimizde bir kıvılcımla alev alır ama kıvılcımı yakmaya gücümüz yok,o kadar saklanmışız ki ,neredeyiz bilmiyoruz...
    Aç artık yüreğini....girsinler içeriye....

    YanıtlaSil