26 Temmuz 2009 Pazar

Kayıt Bitti, Yapı Paydos... Ayrılın, Ayrılınnn....

Şişşştt, ben geldim... PANDORA'dayım. ''Ne alemdesin?'' diye sormayın zira kafalar kıyak, fikrimiz dağılmış, kısaca uçmuşuz uçmuş…. Gece güzel, muhabbet güzel, şarabın güzelliğini ise hiç tartışmayalım.

Sarhoşluktan oluşan sakarlık mı? Nasıl yani? Yok öyle bir şey. Kim görmüş? Üst komşunun uydurması her şey…. Kuru iftira, kuru….

Ahh Karoshi, ahhh… Sende olacaktın, ektin ya bizi alacağın olsun. Acısı çıkar elbet şöyle esintili bir terasta… Gözlerinin içi gülüyordu ya hani bu akşam, hala gülümsemekte gönlümüz. Seviyoruz seni yaa, seviyoruz…

Offff, harfler yer değiştirip duruyor, takip edemiyoruz. Oysa içtiğimiz 1.5 şişe şarap altı üstü. Hatta üstünü gördükte, altı hala kayıp….

Devrilmiş olan son kadehleri düzeltmeye gidiyoruz. Ters oldu bu sanırım. Neyse, hadi eyvallah….
Biz sahroş değilizzzz......

4 yorum:

  1. İDEA'cım..canım..güzel dostluğun için teşekkür ederim.hala varmı senin gibileri hayatta? çok duygulandırdın beni çokkkk..öpüyorum seni kocamannn.

    YanıtlaSil
  2. Emin ol var.Ve ben şuan onlardan birinin evinde sabaha uyandım.Karşındakini nasıl görmek istersen ve nasıl bakarsan öyle görürsün.Yeterki görmeyi bilelim.Bende kocaman öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  3. sizi gidi deliler sizi :))))

    YanıtlaSil