13 Mart 2010 Cumartesi

KİM/LİK KAZANIM MÜCADELESİNİN HÜKÜMSÜZLÜĞÜNDE,HÜKÜMSÜZLÜK KARARI VEREN KİM/LİK SAHİBİ KİŞİ.....

Ne istediğini,kimi beklediğini bilmeden bekleyen biri vardı ya hani. Yine bekliyor. Ama artık ne istediğini ve kimi beklediğini bilerek.

İDEA,,,,,

10 yorum:

  1. hımmm bu güzel bir haber sanırsam:)öpüyorum seni

    YanıtlaSil
  2. Güzel haber canım,güzel haber. Ben de öpüyorum hasretle :)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel kelimeler bunlar bitanecikiiiiiimmmmmmmm... Hadi gel yaslan omuzuma, perşembe akşamı gibi. Hadi dal biraz omuzumda, hadi hadi... Yaslan hep arkadaşına,,,, ister kim/lik li, ister kim/liksiz...

    YanıtlaSil
  4. Beni ''HİÇ'' olduğum zamanlarımda bile sevip sarmalayan,şuanki duruşumu kazanmamda her zaman desteği olan yegane insan. Ne güzel uyudum omzunda değil mi? HUZURUMSUN benim.
    Sana teşekkürler az gelir ama yine herşey için teşekkür etmek istiyorum. Dostluğunla hayatımda var olduğun için sonsuz teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. yazıya yorum yazacaktım ama bir dosta seslenişe takıldım, ne değerli dedim... huzurumsun diyebilmek, ne değerlidir, yaşamına değen bir insan için... hem kaç kişi değer de bir huzur bırakır ki geride... çok güzel...

    YanıtlaSil
  6. EVRENCİM;
    Bilirsin sen de,bazen kelimeler yetmez anlatmak için. PANDORA da benim için öyledir. Kelimelerim hep eksik kalacakmış gibi gelir O'na seslenirken. PANDORA'yı anlatabilecek yakın bir söz varsa o, ''HUZURUM'' kelimesidir.

    Sözlerin için çok teşekkürederim.

    YanıtlaSil
  7. merak ettim..

    muah vişne reçeli!

    YanıtlaSil
  8. BALIM,
    Neyi merak ettin ki anlamadım :)

    YanıtlaSil
  9. Son durum. Ne istediğini bilen bir kişilik :)

    YanıtlaSil